Marissa Anti Hair Fall & Scalp Care Shampoo

Marissa Anti Hair Fall & Scalp Care Shampoo
Marissa Aesthetic Lab memperkenalkan Anti Hair Fall & Scalp Shampoo

Marissa ‘Anti Hair Fall & Scalp Shampoo’ ia mampu merawat masalah rambut gugur. Syampu DR.R juga mampu merangsang dan meningkatkan peredaran di sekitar folikel rambut untuk menggalakkan pertumbuhan rambut yang lebih kuat serta sihat dengan menggunakan tindakan pembersihan yang lembut.

Marissa Anti Hair Fall & Scalp merupakan satu – satunya syampu yang bebas bahan kimia dan mengandungi sumber organik semulajadi untuk pertumbuhan rambut yang baru.

Cara Guna
# Basahkan rambut dan gosok rata di keseluruhan rambut dengan syampu. Selepas itu urut perlahan lebih kurang 20 saat sehingga berbuih dan akhir sekali bilas dengan air.
Kelebihan Marissa Anti Hair Fall & Scalp
# Merawat rambut gugur
# mengurangkan kelumumur
# Sesuai untuk rambut berbau
# Menyuburkan kulit kepala
# Rambut kering atau bercabang
# Sesuai untuk lelaki dan wanita
# Mengurangkan pertumbuhan uban
# Merawat kulit kepala yang berminyak
# 100% halal dan selamat digunakan


Pantas dan berkesan 
“ Beberapa titis sahaja mampu merawat masalah rambut gugur” 
Marissa Anti Hair Fall & Scalp adalah syampu pertama yang berasaskan dari bahan organic yang berkualiti serta berkesan seperti Ginseng dan Pisum Sativum (Pear)
(#)  120 ml sebotol
(#) 2 in 1 Shampoo
(#)  Without Chemical
(#) Organic Shampoo
(#) No SLS And Paraben
(#) No Animal Content


TESTIMONI
 ENCIK AZMAN KAREEM
"Saya memang adalah masalah rambut gugur yang agak teruk. Lepas pakai shampoo ni rambut dah tak gugur teruk macam sebelum ni. Kelemumur pun dah almost clear."

PUAN MAZNI
"Memang happy bila masalah rambut gugur dah tak teruk lagi. Taklah bertabur merata rambut ni. Saya ni rambut panjang, jadi kalau nak jaga tu memang satu hal dah. rambut gugur lagilah banyak kerja nak dibuat. Asal sapu lantai saja memang banyak sangat. Next time ke masrissa saya akan beli sebotol lagi."

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Views: 488
  • Brand: Marissa
  • Product Code: M-DRR-01
  • Availability: In Stock
0 Product(s) Sold
  • RM90.00

Tags: hair growth, scalp care, anti hair fall