Marissa Eye & Brow Liner Pencil (2 in 1)

New Marissa Eye & Brow Liner Pencil (2 in 1)

Marissa Eye & Brow Liner Pencil (2 in 1)


Apa yang menariknya Marissa Eye & Brow Liner Pencil ni???


Haaa sebab yang paling utama adalah warna dia memang pigmented! Jadi taklah perlu touch up banyak kali baru nampak warna. Nak blend pun senang je.


Kebaikan Marissa Eye & Brow Liner Pencil

- Tahan lama dan kalis air

- Sesuai digunakan pada bila-bila masa

- Membentuk garisan kening dengan mudah 

- Sesuai untuk celak di bahagian mata dan kening

- Warna eyebrow menyerlahkan lagi di bahagian mata dan kening


Tak lupa juga, Marissa Eye & Brow Liner Pencil ni datang sekali dengan pengasahnya. So tak perlu risau kalau tumpul mekap kening dan mata tak on fleek! Mata pun nampak bundar aje nanti.


TESTIMONI


CIK SHAHIERA AZMAN

"Setakat saya pakai brow liner ni, memang saya suka final result dia. Nampak sharp je kening. Beli sekali dengan primer love velvet tu dekat Marissa Aesthetic direct terus. Mekap nampak macam 'upgraded' gitu. Good job marissa."


PUAN SITI AINAA

"A very recommended product. Love it!"




Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Views: 96
  • Product Code: M-H-90
  • Availability: In Stock
0 Product(s) Sold
  • RM60.00