Marissa Perfect Skin Lady Spf 50 PA+++

-17% Marissa Perfect Skin Lady Spf 50 PA+++


NAK BARANG YANG ALL-IN-ONE? POWER KAN?


Haaa kalau nak, boleh cuba pakai Marissa Perfect Lady!


Marissa Perfect Lady merupakan foundation + compact powder + sunblock. Ia diperbuat dari 100% bahan mineral semula jadi yang baik untuk kulit. Marissa Perfect Lady membantu mereka yang ingin tampil anggun dan jelita secara semula jadi. Teksturnya yang sangat ringan dan tidak mudah bercapuk sangat sesuai untuk semua jenis kulit. 


Kebaikan Marissa Perfect Lady:

1) Menjadikan kulit wajah kelihatan berseri-seri tanpa perlu makeup yang tebal

2) Memberikan kelembapan pada kulit dan menjadikan kulit terasa lembut 

3) Menutup cela dan tompok hitam 

4) Mengurangkan pigmentasi

5) Di gunakan sebagai foundation

6) Memberikan mekap yang nampak semulajadi


Kandungan Marissa Perfect Lady:

Distilled water, NACL, Ls Diol, Ecomuls 2 in 1, Plantsil, Beeswax, cetiol cc, Uvinul A plus B, Tinoply Se 5ot, Microzest rice 25, Procare df pe, Cl color granule Wb2, EDTA


Cara Penggunaan:

Sapu pada muka dan leher secara lembut. (Setiap kali sebelum keluar rumah)


TESTIMONI

CIK ZAHARA

"Perfect lady ni bila pakai muka memang nampak smooth flawless je. Bintik-bintik hitam yang ada dekat pipi ni pun memang cover."



CIK AZLENA SHAHIR

"Suka sangat pakai produk ni bila keluar rumah. Muka nampak glowing, bintik-bintik kat muka tak nampak. Sangat berpuas hati."



PUAN SUHANI

"Muka saya selalu nampak kusam dan tak bermaya je. tapi bila dah apply perfect lady ni memang saya puas hati dengan perbezaan dia. Kalau saya ke marissa lagi next month akan beli sekali dengan love velvet primer tu."



Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Views: 3667
  • Product Code: M-H-53
  • Availability: In Stock
10 Product(s) Sold
  • RM180.00
  • RM150.00