Marissa Skin Love Velvet

New Marissa Skin Love Velvet

DAH MAKE UP PUN RASA TAK BEST SEBAB LIANG PORI YANG TERBUKA TU SUSAH NAK COVER?


MARISSA AESTHETIC MEMPERKENALKAN PRODUK BARU KAMI, Marissa Skin Love Velvet!!!


Ini bukan primer biasa-biasa tau! Sekali pakai, terus nampak smooth pori yang terbuka tu.


Kelebihan Marissa Skin Love Velvet:

- Tahan lama dan ringan

- Mengawal pori terbuka

- Wajah lebih lembut & berseri

- Mengandungi bahan semulajadi

- Sesuai sebagai sapuan asas makeup

- Melindungi kulit dari sinaran UV matahari

- Menjadikan wajah lebih glowing selepas makeup

- Wajah lebih tegang, muda dan jelita


Cara Penggunaan

- Sapu pada wajah yang bersih dan guna sebagai asas makeup (primer)


TESTIMONI

CIK ANIFAH SYAHIRA

"Masa first time pakai tu, cuba kawan punya. Saya ni jenis muka liang pori terbuka, jadi saya tak nak spend duit lagi untuk primer kalau tak effective. Tapi bila saya try pakai dua tiga kali dan hasil mekap nampak memang better sari sebelum ni, terus saya decide nak beli satu."



PUAN ANITA BASRI

"Saya bekerja sebagai mak andam. Jadi penampilan solekan saya pada wajah sendiri mestilah nampak meyakinkan kalau nak bakal pengantin percaya dengan makeup skill saya. Kalau saya sendiri pun nampak liang pori terbuka, macam mana customer nak percaya kan? So saya cuba nak tukar produk primer saya dan ini antara yang the best saya pernah cuba. Highly recommended!"


PUAN LIANA HASHIM

"Dulu saya sangka saya tak mungkin dapat merubah kulit saya namun nasihat seorang sahabat yg telah menggunakan skin love velvet dari marissa membuat saya ingin mencuba. Pori dah tak nampak dan muka pun nampak halus dan bersih."




PUAN FARHANA AZIZI

"Semenjak saya pakai primer ni, hasil solekan memang nampak lebih cantik dan yang paling best bila cuci mekap tu tak ada jerawat baru naik macam selalu. Dia tak rasa tebal bila apply dan makeup memang tahan lebih lama. Worth it. Recommended."


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Views: 130
  • Product Code: M-H-93
  • Availability: In Stock
0 Product(s) Sold
  • RM180.00