Marissa White Glutathione 3

Marissa White Glutathione 3


APA YANG MENARIKNYA SET COMBO GLUTATHIONE NI???

Anda boleh dapatkan kebaikan yang sama dengan kuantiti yang lebih banyak dan harga yang lebih murah!

Dapat FREE SHIPPING pulak tu!!!



Marissa Aesthetic memperkenalkan Marissa White Glutathione.

Dengan MARISSA White Glutathione ia akan menjadikan kulit anda putih, bersih dan mulus. Jerawat dan parut hodoh pada wajah bakal hilang dalam 2 minggu sahaja.

Ambil 1 biji semasa perut kosong, 1 kali sehari.

Glutathione merupakan satu-satunya antioksidan yang terdapat dalam sel, ia mempunyai banyak manfaat. Antaranya:

JERAWAT DAN PARUT HILANG DALAM 2 MINGGU

Formula khas dan di uji secara klinikal, Marissa White Glutathione memberikan kesan tindakbalas yang pantas menjadikan wajah anda kembali putih, bersih dan mulus, licin tanpa parut dan jerawat. Ia juga membantu menegangkan kulit, mengelakkan kanser terutama kanser hati dan juga menguatkan sistem imun.


HANYA SEBIJI SEHARI
Mahukan kulit yang cerah dan licin secepat mungkin! Hanya pengambilan Marissa Glutathione yang konsisten, sebiji sehari sewaktu perut kosong. Dan lihat sendiri hasilnya, kulit makin cerah dan licin, parut dan jeragat makin pudar, jerawat juga makin mengecut.


100% SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Marissa White Glutathione memastikan kandungannya diperbuat dari bahan organik dan bebas bahan kimia, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.


99.99% KEPUASAN PENGGUNA
Hampir kesemua pengguna Marissa White Glutathione ini sangat berpuas hati dengan mutu produk dan kesan positif yang diterima.
MARISSA Wahite Glutathione di luluskan oleh KKM, diyakini halal (diperbuat dari bahan organik) dan dijamin keberkesanannya.


TESTIMONI PENGGUNA


PUAN DIANA AMRI

"Salam. Saya suka produk ni. Saya mula pakai empat bulan lepas. Skin condition saya pun memang banyak improve dah. Masalah jerawat memang berkurang, parutnya pun semakin pudar dan yang paling saya suka sebab kulit saya memang nampak semakin baik. Tona sekata. Will repeat order soon."


CIK SHAHIDA KAMAL

"Dua bulan sebelum ni saya beli satu-satu botol saja dulu sebab nak try. Tapi ni saya memang dah nampak perbezaan dia, jadi saya nak cubalah beli yang set combo pulak. Lebih save."


CIK AMEERA SUHAIDA

"Saya dah cuba produk ni sebulan lepas. Dan saya rasa saya memang serasilah dengan gluta ni. Kulit makin cerah walaupun ambil masa sikit. Jadi sesiapa yang kult sensitif macam saya tu boleh saja cuba produk ni."


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Views: 16925
  • Brand: Marissa
  • Product Code: M-H-3
  • Availability: In Stock
68 Product(s) Sold
  • RM510.00
  • RM350.00

Tags: glutathione, skin care, acne, scar