Selected:

ANTI PIGMENTATION : DAY AND NIGHT

RM1,020.00 RM870.00

Sale!

ANTI PIGMENTATION : DAY AND NIGHT

RM1,020.00 RM870.00

Category

Description

LEBIH JIMAT! LEBIH BERBALOI!

DENGAN BAJET KURANG DARI RM1000 ANDA DAPAT 8+3 BARANG?? MENARIK KAN?? 😍

APA YANG ADA DALAM SET NI :-

  1. DR. R 3 WAYS CLEANSER
  2. DR. R MAGNETIC MAGIC MASK
  3. NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY
  4. MARISSA ALOE VERA PORE CLEAN
  5. MARISSA PERFECT SKIN LADY SPF 50
  6. MARISSA SKIN LOVE VELVET
  7. MARISSA CLEAR & GLOWING GEL WITH VITAMIN
  8. MARISSA SKIN REPAIR & TREATMENT MOISTURISER

DAN PERCUMA 3 BARANG!

  1. MARISSA JELLY MOIST SPF50 TWO WAY CAKE
  2. MARISSA LIPSTICK
  3. MARISSA EYE BROW & LINER PENCIL

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for ANTI PIGMENTATION : DAY AND NIGHT

  1. maimunah ghazali

    saya ni memang dah lama dah pakai produk dari marissa ni. kalau nak diikutkan produk kecantikan marissa memang sesuai dengan kulit wajah saya. set combo macam ni memang memudahkan saya cuma kadang en suami bising jugak. tapi untuk cantik kan, tak apa lah

  2. siti sarah

    Beli sekali dengan kawan2 ada yang nak love velvet lah, ada yang nak aloe vera la. macam-macam. nasib baik marissa ada buat set-set macam ni. dapatlah kitorang beli dengan harga yang murah sikit lagi2 semua nak kan

  3. Fariza

    Haa.. lengkap satu set produk marissa ni. Tak perlu dah saya nak kena beli satu2 beli satu set terus mudah sangat.

  4. Raiha Dahlia

    tercari-cari produk mana yang sesuai utk di jadikan hadiah buat ulangtahun ibu nanti. Bajet siap-siap dah mesti bawah daripada 1k tapi nak semua set ada lengkap. bukan senang nk jumpa set combo mcm ni dengan sekali free gift lagi.

  5. khalida jauhari

    jeragat bukan senang nak hilang. Macam-macam produk saya cuba, alhamdulillah produk marissa ni memang kena dengan saya. sekarang memang dah tak perlu dah nak pakai foundation tebal2 nak cover jeragat tu. Happy sangat dengan kulit wajah saya sekarang.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart