Selected:

MARISSA PORE REFINING COMBO

RM210.00

MARISSA PORE REFINING COMBO

RM210.00

Categories ,

Description

MARISSA ALOE VERA PORE CLEAN merupakan gel aloevera yang sangat sesuai untuk kulit yang bermasalah seperti jerawat, parut, pigmentasi, bintik-bintik hitam, whitehead, blackhead dan liang pori terbuka. Rumusannya yang berasaskan ekstrak aloevera bertindak untuk memberikan lembapan pada kulit wajah sambil mengawal kulit daripada berminyak dan berjerawat.

Masalah jerawat, whitehead dan blackhead pada wajah bakal hilang hanya dalam masa 1 hari sahaja.

Sapukan pada kawasan yang bermasalah 3 kali seminggu.

SPRAY SPRAY HILANG JERAWAT! MARISSA NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY INI MAMPU MENGHILANGKAN MASALAH JERAWAT ANDA!

a) Keringkan dan hilangkan jerawat dalam masa yang singkat
b) Dapat mengelakkan alergik daripada menjadi lebih teruk
c) Menyegarkan wajah
d) Menghilangkan ulcer
e) Boleh minum untuk tujuan kesihatan
f) 
Boleh mengurangkan masalah keguguran rambut

TESTIMONI

SYAMIRA

“Saya suka set combo Aloe Vera dan Nano Spray, alhamdulillah masalah jerawat saya semakin berkurangan”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA PORE REFINING COMBO

  1. hazriah norman

    Sangat sukakan set combo ni lagi-lagi Aloe vera pore clean. Lembut je kulit muka saya lebih-lebih lagi bila saya pakai dengan nano spray.

  2. fardiah zahlia

    set combo ni satu combination yang superb la kalau nak bgth. simple sangat. biasanya kalau lepas saya pakai aloe vera tu saya akan terus pakai nano spray. refreshing sangat!!

  3. dahlia fazly

    Nano spray ni dah jadi produk feveret saya dah. Glowing gitu muka bila saya pakai nano spray selepas apply makeup saya.

  4. laila jamairah

    satu je nak cakap. Terbaikk!!! My favourite produk so far. Thanks

  5. noor jasmin ahmad

    set combo ni WOW sangat. Bestnya, memang tak rugi saya beli lah. Baru je nak berjinak-jinak pakai aloe vera tu. memang jimat dan saya berpuas hati

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart