Selected:

MARISSA FLAWLESS SKIN

RM550.00 RM500.00

Sale!

MARISSA FLAWLESS SKIN

RM550.00 RM500.00

Categories ,

Description

White & Glow Gel ini merupakan formula khas menggunakan 100% bahan semulajadi terdiri dari albutin vitamin C yang membantu mencerahkan kulit serta memecahkan sel-sel melanin kulit yang menyebabkan tompok-tompok hitam.

Ia juga mempunyai banyak manfaat, antaranya:

🌸 KULIT CERAH SEKATA DALAM 7 HARI
🌸 HANYA DIGUNAKAN 2 KALI SEHARI
🌸 100 % SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
🌸 99.99 % KEPUASAN PENGGUNA

SPRAY SPRAY HILANG JERAWAT! MARISSA NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY INI MAMPU MENGHILANGKAN MASALAH JERAWAT ANDA!

a) Keringkan dan hilangkan jerawat dalam masa yang singkat
b) Dapat mengelakkan alergik daripada menjadi lebih teruk
c) Menyegarkan wajah
d) Menghilangkan ulcer
e) Boleh minum untuk tujuan kesihatan
f) 
Boleh mengurangkan masalah keguguran rambut

Baiki semula kulit wajah supaya nampak cantik sempurna dengan Marissa Skin Repair.

Kebaikan Marissa Skin Repair:

1) Mengandungi vitamin dan mineral semulajadi untuk kulit
2) Mencerahkan dan melembapkan kulit
3) Merawat jerawat dan parut serta melicinkan kulit
4) Memudakan sel wajah
5) Mengaktifkan pengeluaran kolagen
6) Merawat kedutan
7) Menjadikan wajah tampak lembut dan berseri
8) Menambahkan kecantikan solekan
9) Menghilang bintik hitam dan mencegah noda hitam
10) Rawatan kulit sensitive dan kering

Marissa Perfect Lady merupakan foundation + compact powder + sunblock. Ia diperbuat dari 100% bahan mineral semula jadi yang baik untuk kulit. Marissa Perfect Lady membantu mereka yang ingin tampil anggun dan jelita secara semula jadi. Teksturnya yang sangat ringan dan tidak mudah bercapuk sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Kebaikan Marissa Perfect Lady:

1) Menjadikan kulit wajah kelihatan berseri-seri tanpa perlu makeup yang tebal

2) Memberikan kelembapan pada kulit dan menjadikan kulit terasa lembut

3) Menutup cela dan tompok hitam

4) Mengurangkan pigmentasi

5) Di gunakan sebagai foundation

6) Memberikan mekap yang nampak semulajadi

MARISSA White Glutathione menjadikan kulit anda putih, bersih dan mulus. Jerawat dan parut hodoh pada wajah bakal hilang dalam 2 minggu sahaja.

Ambil 1 biji semasa perut kosong, 1 kali sehari.

Glutathione merupakan satu-satunya antioksidan yang terdapat dalam sel, ia mempunyai banyak manfaat. Antaranya:

JERAWAT DAN PARUT HILANG DALAM 2 MINGGU

Formula khas dan di uji secara klinikal, Marissa White Glutathione memberikan kesan tindakbalas yang pantas menjadikan wajah anda kembali putih, bersih dan mulus, licin tanpa parut dan jerawat. Ia juga membantu menegangkan kulit, mengelakkan kanser terutama kanser hati dan juga menguatkan sistem imun.

HANYA SEBIJI SEHARI

Mahukan kulit yang cerah dan licin secepat mungkin! Hanya pengambilan Marissa Glutathione yang konsisten, sebiji sehari sewaktu perut kosong. Dan lihat sendiri hasilnya, kulit makin cerah dan licin, parut dan jeragat makin pudar, jerawat juga makin mengecut.

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA FLAWLESS SKIN

  1. Hani Rakish

    terima kasih Dr buat set combo ni.. xperlu nak beli satu2 produk lagi, semua y saya nak ada kat sini, hrga pon ok..

  2. Farizwana Hani

    saya paling suka nano spray tu, serius baik untuk korng yang ada jerawat. jerawat memang berkurang..

  3. Hafizah Ismail

    worth it!! produk ni berbaloi saya beli..^_^

  4. Nurul Hasanah

    jeragat betul pudar lepas pakai produk ni..tq marissa

  5. Maimunah Saad

    saya jenis yang suka tukar2 produk, muka pun sama je xprubahan..skarng saya stick dengan produk marissa, memang nmpak sngat perubahan kat muka.,tq dr Ros

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart