Selected:

MARISSA SKINCARE

RM400.00

MARISSA SKINCARE

RM400.00

Categories ,

Description

Antara kebaikan menggunakan pencuci muka Dr R 3 Way Cleanser setiap hari!

  • Merawat kulit yang rosak
  • Melembapkan kulit muka yang kering
  • Mengecilkan pori-pori
  • Mengurangkan muka berminyak
  • Menghaluskan tekstur muka yang kasar
  • Melambatkan terjadinya garis-garis halus penuaan

KEBAIKAN DR. R MAGNETIC MAGIC MASK

  • Membuang whitehead dan blackhead
  • Memulihkan kelembapan kulit
  • Merawat kulit yang rosak
  • Mudah dicuci

SPRAY SPRAY HILANG JERAWAT! MARISSA NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY INI MAMPU MENGHILANGKAN MASALAH JERAWAT ANDA!

a) Keringkan dan hilangkan jerawat dalam masa yang singkat
b) Dapat mengelakkan alergik daripada menjadi lebih teruk
c) Menyegarkan wajah
d) Menghilangkan ulcer
e) Boleh minum untuk tujuan kesihatan
f) 
Boleh mengurangkan masalah keguguran rambut

Baiki semula kulit wajah supaya nampak cantik sempurna dengan Marissa Skin Repair.

Kebaikan Marissa Skin Repair:

1) Mengandungi vitamin dan mineral semulajadi untuk kulit
2) Mencerahkan dan melembapkan kulit
3) Merawat jerawat dan parut serta melicinkan kulit
4) Memudakan sel wajah
5) Mengaktifkan pengeluaran kolagen
6) Merawat kedutan
7) Menjadikan wajah tampak lembut dan berseri
8) Menambahkan kecantikan solekan
9) Menghilang bintik hitam dan mencegah noda hitam
10) Rawatan kulit sensitive dan kering

Pakai saja Marissa Jelly Moist, mesti wajah nampak jelita!

Kebaikan Marissa Jelly Moist

  1. Tidak menipiskan kulit
  2. Sesuai untuk semua jenis kulit
  3. Tidak melekit atau berminyak
  4. Tidak meninggalkan kesan bercapuk
  5. Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
  6. Mengandungi bahan semulajadi, selamat dan tiada kesan sampingan

 

5 reviews for MARISSA SKINCARE

  1. Sarafina Sazwan

    suka tekstur produk jelly moist ni lain dari y lain, sesuai dengan kulit muka saya y berminyak ni..

  2. Fadhilawati

    saya banyak blackhead kat area hidung, pakai je mask Dr R hbis tercabut blackhead..worth it!!

  3. Mira Shahkilla

    kulit saya berminyak, lepas pakai cleanser 3 way kulit saya dah tak berminyak..suka sangat

  4. Julia

    Saya terpakai produk yang salah, habis broken kulit saya. then bila pakai skin repair marissa ni kulit saya kembali ke asal…syukur sgt2 tq Dr Ros

  5. nikki

    berbaloi lah set combo ni, semua yang saya nak ada kat dlm set ni..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart