Selected:

MARISSA ANTI HAIRFALL COMBO

RM240.00

MARISSA ANTI HAIRFALL COMBO

RM240.00

Category

Description

Apabila kita mengalami keguguran rambut yang kronik, pasti timbul rasa stress dalam diri. Ye lah, setiap daripada kita mestilah mengimpikan rambut yang lebat, sihat dan beralun kan? Tak kisah lah yang bertudung ataupun tidak.

Bagi mengatasi masalah ini, anda boleh menggunakan MARISSA ANTI HAIR FALL & SCALP SHAMPOO dan mengamalkan suplemen MARISSA SELENIUM. 

Marissa Anti Hair Fall & Scalp merupakan satu – satunya syampu yang bebas bahan kimia dan mengandungi sumber organik semulajadi untuk pertumbuhan rambut yang baru. Marissa Anti Hair Fall & Scalp Shampoo ia mampu merawat masalah rambut gugur. Syampu DR.R juga mampu merangsang dan meningkatkan peredaran di sekitar folikel rambut untuk menggalakkan pertumbuhan rambut yang lebih kuat serta sihat dengan menggunakan tindakan pembersihan yang lembut.

FUNGSI MARISSA SELENIUM:

  1. Sahabat baik wanita
  2. Sebagai anti oksidan yang paling baik
  3. Mempercepat proses pembakaran lemak
  4. Melancarkan sistem nyahtoksin dalam badan

Selenium Mineral Supplemen juga memberikan kebaikan:

  • Menguatkan tulang
  • Mengatasi masalah otot kejang
  • Meningkatkan sistem imun
  • Mencantikkan rambut
  • Meningkatkan kadar metabolik

 

5 reviews for MARISSA ANTI HAIRFALL COMBO

  1. Faizuran

    set ni sesuai sgt dgan saya..mak sya nak ya selenium dan saya pula nak shampo Dr R..hehe tq marissa..jimat budget saya.

  2. Farhan

    kalau ada rasa skit2 sendi tu baik makan selenium ni..brkesan sangat..

  3. Rashidah

    Sy ade msalah otot kejang stiap malam masa tdo lepas amalkan combo set ni, ia dah mengatasi masalah otot kejang dan meningkatkan sistem imun sy.. tq doc!

  4. Salimatun

    saya dah tak hadapi rambut gugur lepas pakai shampoo DR R..cuba, rugi kalau tak cuba..

  5. Mdm Nazeera

    set combo ni mencantikkan rambut dan menguatkan tulang sy sgt recommended to all of u,,

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart