Selected:

MARISSA PERFECT SKIN

RM300.00

MARISSA PERFECT SKIN

RM300.00

Categories ,

Description

TERCARI-CARI MEKAP BASE YANG ALL-IN-ONE??

KAMI MENYEDIAKAN SET COMBO MARISSA SKIN LOVE VELVET DAN MARISSA PERFECT SKIN LADY KHAS UNTUK ANDA!

APA YANG MENARIK??

MARISSA SKIN LOVE VELVET ini bukan primer biasa-biasa tau! Sekali pakai, terus nampak smooth pori yang terbuka tu.

Marissa Perfect Lady merupakan foundation + compact powder + sunblock. Ia diperbuat dari 100% bahan mineral semula jadi yang baik untuk kulit. Marissa Perfect Lady membantu mereka yang ingin tampil anggun dan jelita secara semula jadi. Teksturnya yang sangat ringan dan tidak mudah bercapuk sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

 

TESTIMONI

SUZI

“Saya suka sangat set combo ni, pergi kerja tak perlu mekap beriya cukup pakai MARISSA SKIN LOVE VELVET dan MARISSA PERFECT LADY calit sikit lipstick dah cantik”

6 reviews for MARISSA PERFECT SKIN

  1. Shamini

    i like the combination of this two product, i use it as my primer and foundation 😀

  2. Mashirah Ali

    Dulu muka sy slalu kering bila apply foundation jadi bercapuk bila pakai combo set ni jadi sgt licin dan smooth je bila pply foundation ! so recommended

  3. tuti

    dengan set combo ni saya dapat kulit yg saya inginkan..licin,flawless n xkering pon..set combo ni pon berbaloi..boleh tahan 1-2 bulan

  4. Lim Sheau Chin

    i ada skin prob pori terbuka dan berminyak.. slepas pakai set combo ni muka i makin flawless ! very worth to buy !

  5. Azizah Harun

    i ada problem kulit kering & berminyak.. slepas pakai combo set ni muka dah tak kering ! terbaik marissa !

  6. Khadijah Hasyim

    sy ada masalah pori besar dan mka berminyak.. slepas guna combo set ni muka makin licin dan flawless ! i love it so much thanks dr !

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart