Selected:

MARISSA HEALTHY SLIMWAY

RM550.00

MARISSA HEALTHY SLIMWAY

RM550.00

Categories ,

Description

NAK WAJAH CERAH, KULIT LICIN TANPA KESAN KASAR ATAU SELULIT, TUBUH BADAN IDEAL DAN SENTIASA BERTENAGA?

KALAU BEGITU, APA KATA ANDA CUBA SET MARISSA SLIMWAY COMBO SET!

Set yang terdiri daripada lima produk yang hebat ini dapat membantu anda menjadi diri anda dalam versi yang terbaik! Harganya pun amat murah dan menguntungkan anda.

Set terdiri daripada :

  1. Marissa D-Magnesium
  2. Marissa Selenium
  3. Marissa Hit Fibre
  4. Marissa Young

FUNGSI MARISSA DMAG:

  • Anti depressi semulajadi
  • Meningkatkan penghasilan hormon
  • Mengekalkan fungsi saraf secara normal
  • Mengelakan kekejangan otot
  • Menyokong sistem imun dan menguatkan tulang
  • Mengawal tahap gula dalam darah
  • Merehatkan otak (migrain)
  • Mencantikkan usus bagi mengelakkan sembelit

FUNGSI MARISSA SELENIUM:

  • Sahabat baik wanita
  • Sebagai anti oksidan yang paling baik
  • Mempercepat proses pembakaran lemak
  • Melancarkan sistem nyahtoksin dalam badan

Selenium Mineral Supplemen juga memberikan kebaikan:

  • Menguatkan tulang
  • Mengatasi masalah otot kejang
  • Meningkatkan sistem imun
  • Mencantikkan rambut
  • Meningkatkan kadar metabolik

MANFAAT UTAMA MARISSA HITFIBRE

  • Menyerap hormon berlebihan yang merangsang rasa lapar
  • Membantu menjadikan rasa kenyang lebih lama
  • Mengempiskan perut, mengecilkan ukur lilit pinggang, lengan & peha
  • Menyerap lebihan lemak yang terkumpul dan mendap di dalam usus
  • Meningkatkan kecekapan metabolisma tubuh

Memperkenalkan Marissa Young Collagen Drink!

Kelebihan :

  1. Anti Penuaan
  2. Memutihkan
  3. Mencerahkan Kulit
  4. Merangsang Saraf & Memperbaiki Sistem Perjalanan Darah

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

6 reviews for MARISSA HEALTHY SLIMWAY

  1. maisara

    saya belikan mak set combo sebab mak selalu mengadu sakit sendi..Alhamdulillah, skrg mak kata badan dia dah sakit lagi..

  2. wardina

    saya dah dua kali repeat order sebab hasil yg sangat pantas badan makin bertenaga dan berseri selepas amalkan set combo ni. terbaik Marissa !

  3. wati

    hasil daripada set combo ni,berat badan sudah turun sebanyak 2kg dalam masa 3 minggu dan rasa bertenaga..kulit pon semakin glowing dan berseri

  4. airene

    Saya ni xpercaya sangat dengan produk suplemen ni tapi selepas amalkan set combo marissa ni, saya rasa sihat semacam je..buat kerja byk pun tak rasa penat sangat..

  5. mageswary

    selepas saya amalkan set combo ini, badan saya semakin bertenaga dan berat badan saya makin berkurangan

  6. shahril

    highly recommended!! korang kena cuba..tq marissa

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart