Selected:

MARISSA SLIMWAY COMBO

RM470.00

MARISSA SLIMWAY COMBO

RM470.00

Category

Description

NAK WAJAH CERAH, KULIT LICIN TANPA KESAN KASAR ATAU SELULIT, TUBUH BADAN IDEAL DAN SENTIASA BERTENAGA?

KALAU BEGITU, APA KATA ANDA CUBA SET MARISSA SLIMWAY COMBO SET!

Set yang terdiri daripada lima produk yang hebat ini dapat membantu anda menjadi diri anda dalam versi yang terbaik! Harganya pun amat murah dan menguntungkan anda.

Set terdiri daripada :

  1. Marissa Glutathione
  2. Marissa D-Magnesium
  3. Marissa Selenium
  4. Marissa Young

TESTIMONI

PUAN AISYAH KASIM

“Akak ni jenis badan besar. Paling tak suka sebab ada kesan selulit terutama di bahagian peha dan betis. Muka pula tona tak sekata. Akak memang struggle juga nak turunkan berat badan ni. Tq consultant Marissa yang cadangkan akak beli terus set ni. Effective dan menguntungkan.”

CIK FARAHANIM HASLEE

“Plan saya sebelum kahwin ni nak turun berat badan, wajah yang clear dan yang paling penting tak nak ada kesan selulit tu. Jadi sejak tiga bulan pergi Marissa Aesthetic, saya masih amalkan set combo ni. Muka dah improve sangat-sangat! Kesan selulit makin pudar so memang happy. Tq Marissa you’re the best!”

5 reviews for MARISSA SLIMWAY COMBO

  1. Nursrisusanti

    Alhamdulillah, setakat ni produk marissa tak pernah mengecewakan saya.. sangat berkesan untuk saya y byk masalah kesihatan dan kulit ni..tq Dr Rus

  2. Sarmeme

    Worth it!! hrga set ni dengan produk2 y ada memang terbaik..sya tak perlu nak beli satu2 lagi lepas ni…smua da ada kat sini, kesihatan n kecantikan punya prduk smua da tersedia..

  3. Nurazliyana

    berat badan saya dah turun makan hitfibre, then sekarang sya try produk marissa y lain.. selulit makin pudar dan kulit pun berseri-seri..tq Marissa young

  4. Nurmahira

    kulit saya nampak mulus, gebu je..smuanya sebab glutha…memang terbaik!!

  5. Vivi susanti

    set ni sangat menguntungkan, saya nak kulit n selalu juga sakit bada akibat balik kerja lewat malam..saya amalkan set ni, Alhamdulillah kulit bukan stakat berseri tapi badan pun sihat semacam je..^_*

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart