Selected:

MARISSA BASIC SMOOTH COMBO

RM300.00

MARISSA BASIC SMOOTH COMBO

RM300.00

Categories ,

Description

Baiki semula kulit wajah supaya nampak cantik sempurna dengan Marissa Skin Repair.

Kebaikan Marissa Skin Repair:

1) Mengandungi vitamin dan mineral semulajadi untuk kulit
2) Mencerahkan dan melembapkan kulit
3) Merawat jerawat dan parut serta melicinkan kulit
4) Memudakan sel wajah
5) Mengaktifkan pengeluaran kolagen
6) Merawat kedutan
7) Menjadikan wajah tampak lembut dan berseri
8) Menambahkan kecantikan solekan
9) Menghilang bintik hitam dan mencegah noda hitam
10) Rawatan kulit sensitive dan kering

Clear & Glowing Gel ini merupakan formula khas menggunakan 100% bahan semulajadi terdiri dari albutin vitamin C yang membantu mencerahkan kulit serta memecahkan sel-sel melanin kulit yang menyebabkan tompok-tompok hitam.

Ia juga mempunyai banyak manfaat, antaranya:

🌸 KULIT CERAH SEKATA DALAM 7 HARI
🌸 HANYA DIGUNAKAN 2 KALI SEHARI
🌸 100 % SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
🌸 99.99 % KEPUASAN PENGGUNA

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA BASIC SMOOTH COMBO

  1. Syamsul Johan

    saya ada masalah jerawat y besar2 tu.. produk ni berkesan giler, jerawat saya mengecut. .Highly recommended!!!

  2. Zubaidah Hasan

    kulit muka saya sangat sensitive sampaikan saya give up nak cari produk muka y lain. then bila jumpa produk ni kulit saya brubah sangat…kulit makin tegang n jerawat pun dah kurang.

  3. Maryam

    sy ada masalah parut dan muka kusam,,, sejak saya amalkan produk ni,muka makin glowing ,, i love it!

  4. Farhanah

    Saya ke Marissa Aesthetic untuk scan kulit muka. sejak saya amalkan produk ni, parut dan bintik hitam di muka makin berkurang kwn2 pun tgur muka makin bersih … thanks doc!

  5. sarimah

    jeragat saya part bawa mata byk, bila da sapu glowing gel jeragt saya semakin brkurang da..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart