Selected:

COMBO SET PIGMENTASI (SET B)

RM350.00

COMBO SET PIGMENTASI (SET B)

RM350.00

SKU M-H-33 Categories ,

Description

APA YANG MENARIK DENGAN SET COMBO NI BERBANDING PRODUK INDIVIDUAL BIASA?

Dengan set ni, anda akan dapat produk-produk ni dengan harga yang lebih murah!!

Set yang terdiri daripada:

-Marissa White Glutathione

  1. Meningkatkan tenaga badan
  2. Menyahtoksik hati dan sel-sel
  3. Meningkatkan kejelitaan dan tona kulit
  4. Meningkatkan tahap kebolehan kognitif

 

-Marissa Perfect Lady

  1. Menjadikan kulit wajah kelihatan berseri-seri tanpa perlu makeup yang tebal
  2. Memberikan kelembapan pada kulit dan menjadikan kulit terasa lembut
  3. Menutup cela dan tompok hitam
  4. Mengurangkan pigmentasi
  5.  Di gunakan sebagai foundation
  6.  Memberikan mekap yang nampak semulajadi

 

-Marissa Clear & Glowing Gel

formula khas menggunakan 100% bahan semulajadi terdiri dari albutin vitamin C yang membantu mencerahkan kulit serta memecahkan sel-sel melanin kulit yang menyebabkan tompok-tompok hitam.

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

MARISSA AESTHETIC – MARISSA NANO SILVER BEAUTY SPRAY

“Rasa rendah diri jerawat penuh di muka?”“Kini anda tidak lagi perlu merasa rendah diri..SPRAY SPRAY HILANG JERAWAT! marissa beauty water ini mampu menghilangkan jerawat anda! hati bunga-bunga bila tengok kulit makin sihat dan nampak cantik. bye bye jerawat.awak bukan bestfriend saya lagi!!.a) Keringkan dan hilangkan jerawat dalam masa yang singkat b) Dapat mengelakkan allergic daripada menjadi lebih teruk c) segar kan mukad) hilangkan ulcer e) Boleh minum untuk tujuan kesihatanf) senang di bawa merata tempatg) Boleh mengurangkan masalah keguguran rambut.YA ! SAYA MAHUKAN PEMBELIAN SECARA ONLINE . BERIKAN SAYA DISKAUN DAN HADIAH MISTERI DARI MARISSA TAIP “ PM” SEKARANG

Posted by Marissa Aesthetic Kedah on Jumaat, 30 November 2018

5 reviews for COMBO SET PIGMENTASI (SET B)

  1. Linda

    Set combo ni sangat memudahkan. Baru je repeat order semalam 😀

  2. yati

    saya suka la dengan set combo ni rasa berbaloi sgt dari beli satu2. Saya memang nak fokus hilangkan jeragat 🙂

  3. Khatijah

    Jeragat i dah makin pudar dan i perasan kulit muka i makin cerah..i paling suka pakai perfect skin lady sebab ada SPF 50++ 😍

  4. Hamidah

    kawan saya yang rekemen set ni pd saya dan alhamdulillah hasilnya memuaskan

  5. Zieda

    Saya suka sangat set combo ni. Sangat membantu masalah jeragat saya. Sangat recommended!!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart