Selected:

MARISSA CLEAR & GLOWING GEL WITH VITAMIN

RM180.00 RM150.00

Sale!

MARISSA CLEAR & GLOWING GEL WITH VITAMIN

RM180.00 RM150.00

SKU M-H-21 Categories ,

Description

White & Glow Gel ini merupakan formula khas menggunakan 100% bahan semulajadi terdiri dari albutin vitamin C yang membantu mencerahkan kulit serta memecahkan sel-sel melanin kulit yang menyebabkan tompok-tompok hitam.

Ia juga mempunyai banyak manfaat, antaranya:

🌸 KULIT CERAH SEKATA DALAM 7 HARI
🌸 HANYA DIGUNAKAN 2 KALI SEHARI
🌸 100 % SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
🌸 99.99 % KEPUASAN PENGGUNA

TESTIMONI

GUNA SEKOTAK JE RESULT KETARA!
BERBULAN-BULAN SAYA SENGSARA AKIBAT SALAH PAKAI PRODUK YANG ADA MERKURI, BINTIK JERAGAT PENUH 1 MUKA!

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

 

5 reviews for MARISSA CLEAR & GLOWING GEL WITH VITAMIN

  1. siti

    jeragat saya dh berkurang pakai produk ni

  2. zizie

    best sgt produk ni membantu buat kulit nmpk berseri

  3. cun_cweet

    packaging baru ni lagi senang nk bwk kt mne2…n semakin berkesan kat jeragat saya

  4. hafizah

    kulit saya sangat sensitif..kadang tu takot nak tukar guna produk lain tapi alhamdulillah lps pkai produk ni..muka sye serasi n xmerah2 atau rse gatal2

  5. nadiah

    lps pakai produk ni rse glowing je muka..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart