Sale!

MARISSA CLEAR & GLOWING GEL - Teman sejati untuk kulit cantik bebas cela

RM180.00 RM150.00

SKU M-H-21 Categories ,

Description

Kebaikan Marissa Clear and Glowing Gel

  • Memudarkan jeragat

  • Kulit cerah sekata dalam 7 hari

  • Hanya digunakan 2 kali sehari

  • 100% sesuai untuk semua jenis kulit

  • 99% kepuasan pengguna

 

 

White & Glow Gel ini merupakan formula khas menggunakan 100% bahan semulajadi terdiri dari albutin vitamin C yang membantu mencerahkan kulit serta memecahkan sel-sel melanin kulit yang menyebabkan tompok-tompok hitam.

CARA PENGGUNAAN CLEAR AND GLOWING GEL

  • Picitkan Clear and Glowing Gel pada hujung jari

  • Calitkan pada pipi kanan dan kiri, dahi, hidung dan juga dagu

  • Sapukan secara membulat ke seluruh wajah

*Gunakan dua kali sehari iaitu selepas bangun pada waktu pagi dan sebelum tidur untuk hasil yang maksima

 

TESTIMONI

 

GUNA SEKOTAK JE RESULT KETARA!
BERBULAN-BULAN SAYA SENGSARA AKIBAT SALAH PAKAI PRODUK YANG ADA MERKURI, BINTIK JERAGAT PENUH 1 MUKA!

5 reviews for MARISSA CLEAR & GLOWING GEL – Teman sejati untuk kulit cantik bebas cela

  1. siti

    jeragat saya dh berkurang pakai produk ni

  2. zizie

    best sgt produk ni membantu buat kulit nmpk berseri

  3. cun_cweet

    packaging baru ni lagi senang nk bwk kt mne2…n semakin berkesan kat jeragat saya

  4. hafizah

    kulit saya sangat sensitif..kadang tu takot nak tukar guna produk lain tapi alhamdulillah lps pkai produk ni..muka sye serasi n xmerah2 atau rse gatal2

  5. nadiah

    lps pakai produk ni rse glowing je muka..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.