Selected:

MARISSA DMAG 3

RM450.00 RM350.00

Sale!

MARISSA DMAG 3

RM450.00 RM350.00

SKU M-H-12 Categories ,

Description

MARISSA AESTHETIC – D MAG

Adakah anda mengalami gejala-gejala seperti dibawah?Angin (sakit dada tetapi sebenarnya sakit jantung)Mudah rasa cemasDegupan jantung yang tidak stabilPenyakit lelah (asma)MigraineBronkitisLetih keterlaluanRasa sejuk dihujung kaki/jariSukar untuk fokusMudah keliruMurung.Meh cuba Marissa Magnesium ni 😍.GRAB SEKARANG UNTUK PROMO HEBAT INI PM @ INBOX KAMI SEGERA !

Posted by Marissa Aesthetic – HQ on Sabtu, 13 Oktober 2018

DAPATKAN SET COMBO DMAG SEKARANG!
APA YANG MENARIKNYA SET COMBO NI???

Anda boleh dapatkan kebaikan yang sama dengan kuantiti yang lebih banyak dan harga yang lebih murah!
Dapat FREE SHIPPING pulak tu!!!

APAKAH KEBAIKAN MAGNESIUM UNTUK TUBUH BADAN?

Magnesium memainkan peranan penting dalam fungsi dan “mood” otak, dan paras yang rendah dikaitkan dengan peningkatan risiko kemurungan.

Magnesium memainkan peranan penting dalam mengawal tekanan darah anda. Ia melegakan sel-sel “otot licin”, yang bermakna dalam urat dan arteri anda, jadi mereka tidak menyempitkan aliran darah.

Magnesium adalah kunci kepada kepekaan insulin. Tidak hairanlah bahawa kekurangan magnesium adalah biasa dalam gangguan metabolik seperti diabetes jenis 2 dan rintangan insulin.

Sakit kepala migrain menyakitkan dan melemahkan. Mual, muntah dan kepekaan terhadap cahaya dan bunyi sering berlaku.Sesetengah penyelidik percaya bahawa orang yang menderita migrain lebih berkemungkinan daripada kekurangan magnesium.Malah, beberapa kajian menggalakkan menunjukkan bahawa magnesium boleh menghalang dan membantu merawat migrain.

FUNGSI MARISSA DMAG:
-Anti depressi semulajadi
-Meningkatkan penghasilan hormon
-Mengekalkan fungsi saraf secara normal
-Mengelakan kekejangan otot
-Menyokong sistem imun dan menguatkan tulang
-Mengawal tahap gula dalam darah
-Merehatkan otak (migrain)
-Mencantikkan usus bagi mengelakkan sembelit

Dos: sebagai suplemen tambahan, diambil sebiji (sekali sehari) selepas makan atau sebagai yang disarankan oleh ahli farmasi atau doktor.

TESTIMONI PELANGGAN

ENCIK RIZAA AZMAN

“Dah try dmag ni. So migrain saya dah better lah sekarang ni. Good product.”

CIK AZURA ISMAIL

“So far migraine saya dah tak teruk sejak guna dmag ni. Serasi dengan saya.”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA DMAG 3

  1. Aidris

    memang berbaloi set kombo ni..save duit aku

  2. Faridah

    Lebih jimat dan berbaloi, tak payah nak beli satu satu dah. Beli combo, standby terus je hehehehe…

  3. mashitah

    tiap kali nk naik tangga selalu skit lutut slpas amik dmag dah tak sakit lagi

  4. Said

    Selalunya i beli sebotol je tapi hari tu i nak beli dah habis stock, kali ni i order combo terus baru puas hati

  5. atiqah

    sebab sangat2 berkesan dengan saya dan suami..beli kombo terus xpayah berebut dh hahhaha

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart