MARISSA DMAG

RM150.00

SKU M-H-10 Categories ,

Description

APAKAH KEBAIKAN MAGNESIUM UNTUK TUBUH BADAN?

Magnesium memainkan peranan penting dalam fungsi dan “mood” otak, dan paras yang rendah dikaitkan dengan peningkatan risiko kemurungan.

Magnesium memainkan peranan penting dalam mengawal tekanan darah anda. Ia melegakan sel-sel “otot licin”, yang bermakna dalam urat dan arteri anda, jadi mereka tidak menyempitkan aliran darah.
Magnesium adalah kunci kepada kepekaan insulin. Tidak hairanlah bahawa kekurangan magnesium adalah biasa dalam gangguan metabolik seperti diabetes jenis 2 dan rintangan insulin.
Sakit kepala migrain menyakitkan dan melemahkan. Mual, muntah dan kepekaan terhadap cahaya dan bunyi sering berlaku.Sesetengah penyelidik percaya bahawa orang yang menderita migrain lebih berkemungkinan daripada kekurangan magnesium.Malah, beberapa kajian menggalakkan menunjukkan bahawa magnesium boleh menghalang dan membantu merawat migrain.

FUNGSI MARISSA DMAG:

  1. Anti depressi semulajadi
  2. Meningkatkan penghasilan hormon
  3. Mengekalkan fungsi saraf secara normal
  4. Mengelakan kekejangan otot
  5. Menyokong sistem imun dan menguatkan tulang
  6. Mengawal tahap gula dalam darah
  7. Merehatkan otak (migrain)
  8. Mencantikkan usus bagi mengelakkan sembelit

Dos: sebagai suplemen tambahan, diambil sebiji (sekali sehari) selepas makan atau sebagai yang disarankan oleh ahli farmasi atau doktor.

TESTIMONI PELANGGAN

ENCIK RIZAA AZMAN

“Dah try dmag ni. So migrain saya dah better lah sekarang ni. Good product.”

CIK AZURA ISMAIL

“So far migraine saya dah tak teruk sejak guna dmag ni. Serasi dengan saya.”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

MARISSA AESTHETIC – D MAG

Adakah anda mengalami gejala-gejala seperti dibawah?Angin (sakit dada tetapi sebenarnya sakit jantung)Mudah rasa cemasDegupan jantung yang tidak stabilPenyakit lelah (asma)MigraineBronkitisLetih keterlaluanRasa sejuk dihujung kaki/jariSukar untuk fokusMudah keliruMurung.Meh cuba Marissa Magnesium ni 😍.GRAB SEKARANG UNTUK PROMO HEBAT INI PM @ INBOX KAMI SEGERA !

Posted by Marissa Aesthetic – HQ on Sabtu, 13 Oktober 2018

5 reviews for MARISSA DMAG

  1. azizi

    mak saya ada kencing manis…nk kate xjaga makan..saya sntiasa pantau mknn mak saya tu …atas rekomen dari kawan, sye beli la produk ni untuk mak saya..hari tu pegi check up alhamdulillah dengan izin Allah..kencing manis mak saya dh trun 🙂

  2. nisa

    saya belikan produk ni untuk mak saya yang ada masalah lutut..sekarang mak saya dh xde masalah nk turun naik tangga sejak makan produk ni

  3. erna

    saya selalu sakit kepala dan asyik rasa berat je kepala ni..sbb asyik mnghadap komputer..sekarang, dh kurang..best la produk ni 🙂

  4. aisyah

    saya ada masalah saraf..kaki selalu cram kalau berdiri lama atau jalan jauh. sejak consume DMAG ni,dh nmpk perubahan..kaki saya dh x cram dh kalau berdiri lama or jalan jauh 🙂

  5. Ameira

    Beli ni sebab migrain teruk sgt. Makan ni dekat sebulan dah. Rasa migrain pun dah tak teruk mcm dulu. Kalau habis repeat order lagi 🙂

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.