Selected:

MARISSA EYE & BROW LINER

RM49.90

MARISSA EYE & BROW LINER

RM49.90

Category

6 reviews for MARISSA EYE & BROW LINER

  1. Tharshinie

    i bought this for my mother. she loves it so much! tq marissa!

  2. Fatimah

    senang gila nak guna eyebrow pencil marissa ni! warna nya pun sgt menarik terutama untk wanita bekerjaya dan berusia seperti saya .

  3. Adiba

    texture yg sgt cntik sng di apply dan sng ditanggalkn. tq doc!

  4. Mazniee Nizam

    Slepas gunakan eye brow pencil marisa ni sy tak cari lain dah! wrna yg sgt cantik kne dgn citarasa sy 🙂

  5. Sarah Alisa

    Saya baru je cuba Marissa browliner and frankly speaking it is very pigmented and sangat senang untuk ditanggalkan. I highly recommend this product to everyone.

  6. Pn Mariam

    i sgt suka eye brow pencil dari Marissa ni senang nak apply especially kalau nak cepat , terbaik Marissa !

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart