Selected:

MARISSA HITFIBRE HIGH FIBRE PEACH FLAVOURED DRINK

RM150.00

MARISSA HITFIBRE HIGH FIBRE PEACH FLAVOURED DRINK

RM150.00

SKU M-HF-1 Categories ,

Description

MARISSA HITFIBRE DRINK

Merupakan minuman tinggi serat berperisa buah peach yang lazat bagi membantu melangsingkan tubuh dengan cepat dan selamat.

Diperkaya dengan teknologi HIT (High Impact Thermolysis) yang diformulasi oleh Dr Rushmini Maris Ismail, Marissa HitFibre membakar lemak dengan lebih pantas, meningkatkan metabolisma tubuh dan memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan. Dengan kata lain, Formula HitFibre mampu membantu anda mendapatkan bentuk tubuh idaman dalam masa yang singkat.

MANFAAT UTAMA MARISSA HITFIBRE

  • Menyerap hormon berlebihan yang merangsang rasa lapar
  • Membantu menjadikan rasa kenyang lebih lama
  • Mengempiskan perut, mengecilkan ukur lilit pinggang, lengan & peha
  • Menyerap lebihan lemak yang terkumpul dan mendap di dalam usus
  • Meningkatkan kecekapan metabolisma tubuh

KANDUNGAN

  • Buah Pic (Peach)
  • Buah Lemon
  • Garcinia Cambogia
  • Teh Hijau
  • Aloe Vera
  • Gluco Fibre

TESTIMONI

“Salam, dah 8 hari saya minum. So far pinggang rasa kecik sikit. Dan baju pun selesa pakai dah boleh butang. Saya dah lama cari produk yg sesuai. Dah banyak kali gagal.. ni macam ok jer.. ” – Pn. Hani

“Salam dear.. lepas sammpai jer akak terus mula. Now dah 10 hari. Akak nak ucapkan terima kasih sebab Ain Marissa intriduce produk ni. Baju lama dah muat.. syukur sgt. Thank you so much.. semua konsultan Marissa sgt caring pasalan pelanggan. Best la. ” – Pn. Rizana

“Since dua bulan lepas i minum hitfibre ni, and so far dah turun several kilos for real!! I’m so gonna stick to this product for a very long time.” – Eva Chen

CARA PENGGUNAAN

Bancuh 1 sachet HitFibre bersama 150ml air setiap hari.

Sebaik-baiknya ambil 1 sachet sebelum sarapan pagi.

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

 

MARISSA AESTHETIC – MARISSA HITFIBRE

JOM HAPUSKAN LEMAK DEGIL DENGAN MARISSA HITFIBRE DRINK !.MANFAAT UTAMA MARISSA HITFIBRE👏👏🔺Menyerap hormon berlebihan yang merangsang rasa lapar 🔺Membantu menjadikan rasa kenyang lebih lama 🔺Mengempiskan perut, mengecilkan ukur lilit pinggang, lengan & peha 🔺Menyerap lebihan lemak yang terkumpul dan mendap di dalam usus🔺Meningkatkan kecekapan metabolisma tubuh.JOM DAPATKAN SEGERA PRODUK YG ANDA IDAMKAN HARI INI ! TAIP KOMEN “ PM” UNTUK KONSULTAN KAMI HUBUNGI SEGERA

Posted by Marissa Aesthetic Kedah on Isnin, 24 September 2018

1 review for MARISSA HITFIBRE HIGH FIBRE PEACH FLAVOURED DRINK

  1. miutwitty

    Saje je nak try Hitfibre ni sebab ada kawan sekerja yang suggest kan tapi serius cakap baru seminggu guna berat badan turun 2 kg. Suka sangat!! Akan suggest dekat member yang lain jugak.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart