Selected:

MARISSA PERFECT SKIN LADY SPF 50 PA+++

RM180.00 RM150.00

Sale!

MARISSA PERFECT SKIN LADY SPF 50 PA+++

RM180.00 RM150.00

SKU M-H-53 Categories ,

Description

NAK BARANG YANG ALL-IN-ONE? POWER KAN?

Haaa kalau nak, boleh cuba pakai Marissa Perfect Lady!

Marissa Perfect Lady merupakan foundation + compact powder + sunblock. Ia diperbuat dari 100% bahan mineral semula jadi yang baik untuk kulit. Marissa Perfect Lady membantu mereka yang ingin tampil anggun dan jelita secara semula jadi. Teksturnya yang sangat ringan dan tidak mudah bercapuk sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Kebaikan Marissa Perfect Lady:

1) Menjadikan kulit wajah kelihatan berseri-seri tanpa perlu makeup yang tebal

2) Memberikan kelembapan pada kulit dan menjadikan kulit terasa lembut

3) Menutup cela dan tompok hitam

4) Mengurangkan pigmentasi

5) Di gunakan sebagai foundation

6) Memberikan mekap yang nampak semulajadi

Kandungan Marissa Perfect Lady:

Distilled water, NACL, Ls Diol, Ecomuls 2 in 1, Plantsil, Beeswax, cetiol cc, Uvinul A plus B, Tinoply Se 5ot, Microzest rice 25, Procare df pe, Cl color granule Wb2, EDTA

Cara Penggunaan:

Sapu pada muka dan leher secara lembut. (Setiap kali sebelum keluar rumah)

TESTIMONI

CIK ZAHARA

“Perfect lady ni bila pakai muka memang nampak smooth flawless je. Bintik-bintik hitam yang ada dekat pipi ni pun memang cover.”

CIK AZLENA SHAHIR

“Suka sangat pakai produk ni bila keluar rumah. Muka nampak glowing, bintik-bintik kat muka tak nampak. Sangat berpuas hati.”

PUAN SUHANI

“Muka saya selalu nampak kusam dan tak bermaya je. tapi bila dah apply perfect lady ni memang saya puas hati dengan perbezaan dia. Kalau saya ke marissa lagi next month akan beli sekali dengan love velvet primer tu.”

 

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA PERFECT SKIN LADY SPF 50 PA+++

  1. shila

    perfect skin lady ni sesuai sg dengan orang mcm sye yg sllu nk cepat…coverage pon nmpk mcm natural je

  2. eliza

    tesktur foundation ni rse ringan je..best sgt

  3. fina

    perfecct skin lady ni best sgt…xpayah nk pakai bnyk sgt produk kt muka…sebab pakai dia je dh rse macam pakai foundation n bedak dgn sunblock dh..kulit pon serasi je bila pakai ni..jeragat pon dh berkurang

  4. yuni

    parut jerawat sye boleh cover dgn pakai produk ni. terima kasih !

  5. awin

    best la produk ni xpkai sunblock pon kulit muka xburn bila berjemur tngh panas

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart