MARISSA SELENIUM 2

RM250.00

SKU M-H-5 Categories ,

Description

APA YANG MENARIKNYA SET COMBO SELENIUM NI???

Anda boleh dapatkan kebaikan yang sama dengan kuantiti yang lebih banyak dan harga yang lebih murah!
Dapat FREE SHIPPING pulak tu!!!

Fungsi Selenium untuk tubuh badan:

Ia berfungsi dengan meneutralkan radikal bebas yang berlebihan dan melindungi sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh tekanan oksidatif. Secara ringkasnya, selenium adalah antioksidan yang kuat yang melawan tekanan oksidatif dan membantu mempertahankan tubuh daripada penyakit kronik, seperti penyakit jantung dan kanser.

Diet yang kaya dengan sumber selenium seperti kacang dan makanan laut dapat mengurangkan risiko Alzheimer. Di samping itu, beberapa kajian telah menunjukkan bahawa selenium dalam kedua-dua makanan dan suplemen boleh meningkatkan ingatan pesakit dengan penyakit Alzheimer.

Selenium adalah penting untuk kelenjar tiroid berfungsi dengan sempurna. Malah, tisu tiroid mengandungi jumlah selenium yang lebih tinggi daripada mana-mana organ lain di dalam tubuh manusia. Selenium membantu melindungi tiroid daripada kerosakan oksidatif dan juga berperanan penting dalam pengeluaran hormon tiroid. Kelenjar tiroid yang sihat adalah penting kerana ia mengawal metabolisme dan mengawal pertumbuhan dan perkembangan dalam badan.

Selenium memainkan peranan penting dalam kesihatan sistem imun. Antioksidan ini membantu mengurangkan tekanan oksidatif dalam badan, yang mengurangkan keradangan dan meningkatkan imuniti.

Asma dikaitkan dengan peningkatan tahap tekanan oksidatif dan keradangan dalam badan.

Oleh kerana keupayaan selenium untuk menurunkan keradangan dalam badan, beberapa kajian menunjukkan bahawa mineral ini mungkin berkesan dalam mengurangkan gejala-gejala yang berkaitan dengan asma.

FUNGSI MARISSA SELENIUM:

-Sahabat baik wanita
-Sebagai anti oksidan yang paling baik
-Mempercepat proses pembakaran lemak
-Melancarkan sistem nyahtoksin dalam badan

Dos: Dewasa – Sebagai suplemen diet, diambil sebiji setiap hari selepas makan atau seperti yang disarankan oleh ahli farmasi atau doktor.

TESTIMONI PELANGGAN

PUAN AISHAH

“Saya ada lelah, jadi saya cuba suplemen ni. So far okay saja. Dah tak selalu sangat lelah macam dulu.”

PUAN AINI MOHAMAD

“Ayah saya ada alzheimer jadi saya beli terus set combo ni. Satu untuk ayah, satu lagi untuk saya sebab selenium ni boleh bantu prevent alzheimer juga. Shipping pun free. Very nice.”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA SELENIUM 2

  1. Afiqah Nissa

    kawan-kawan saya pelik, saya makan banyak2 tapi badan tak naik pun..hehe rahsianya selenium ni lah,,highly recommended!!

  2. Ariana Matusin

    Alhamdulillah sejak amalkan selenium, saya rasa sihat saja,,,dulu beli sebotol, skrg saya beli set ni. ^______^ tq marissa

  3. Habibah Lokman

    dulu asal balik kerja malam mesti saya terus tidur bila sampai rumah..skrg, bila dah kat rumah je saya boleh lagi buat kerja2 lain..

  4. Juliza Jasri

    korang lau nak maintain awet muda, produk ni saya cadangkan..betul2 berkesan

  5. siti

    saya selalu cepat rasa lelah, sejak amalkan selenium saya dah tak lelah sangat..saya dapat rasa perubahannya dlam diri saya.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.