Selected:

MARISSA SELENIUM 3

RM450.00 RM330.00

Sale!

MARISSA SELENIUM 3

RM450.00 RM330.00

SKU M-H-6 Categories , ,

Description

APA YANG MENARIKNYA SET COMBO SELENIUM NI???

Anda boleh dapatkan kebaikan yang sama dengan kuantiti yang lebih banyak dan harga yang jaaaauh lebih murah!

Dapat FREE SHIPPING pulak tu!!!

Fungsi Selenium untuk tubuh badan:

Ia berfungsi dengan meneutralkan radikal bebas yang berlebihan dan melindungi sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh tekanan oksidatif. Secara ringkasnya, selenium adalah antioksidan yang kuat yang melawan tekanan oksidatif dan membantu mempertahankan tubuh daripada penyakit kronik, seperti penyakit jantung dan kanser.
Diet yang kaya dengan sumber selenium seperti kacang dan makanan laut dapat mengurangkan risiko Alzheimer. Di samping itu, beberapa kajian telah menunjukkan bahawa selenium dalam kedua-dua makanan dan suplemen boleh meningkatkan ingatan pesakit dengan penyakit Alzheimer.
Selenium adalah penting untuk kelenjar tiroid berfungsi dengan sempurna. Malah, tisu tiroid mengandungi jumlah selenium yang lebih tinggi daripada mana-mana organ lain di dalam tubuh manusia. Selenium membantu melindungi tiroid daripada kerosakan oksidatif dan juga berperanan penting dalam pengeluaran hormon tiroid. Kelenjar tiroid yang sihat adalah penting kerana ia mengawal metabolisme dan mengawal pertumbuhan dan perkembangan dalam badan.
Selenium memainkan peranan penting dalam kesihatan sistem imun. Antioksidan ini membantu mengurangkan tekanan oksidatif dalam badan, yang mengurangkan keradangan dan meningkatkan imuniti.
Asma dikaitkan dengan peningkatan tahap tekanan oksidatif dan keradangan dalam badan.
Oleh kerana keupayaan selenium untuk menurunkan keradangan dalam badan, beberapa kajian menunjukkan bahawa mineral ini mungkin berkesan dalam mengurangkan gejala-gejala yang berkaitan dengan asma.

FUNGSI MARISSA SELENIUM:

  1. Sahabat baik wanita
  2. Sebagai anti oksidan yang paling baik
  3. Mempercepat proses pembakaran lemak
  4. Melancarkan sistem nyahtoksin dalam badan

Dos: Dewasa – Sebagai suplemen diet, diambil sebiji setiap hari selepas makan atau seperti yang disarankan oleh ahli farmasi atau doktor.

TESTIMONI PELANGGAN

PUAN MADEERA

“Selenium ni first time beli online. Borong terus sebab haritu dah try beli sebotol di Marissa Aesthetic. Memang membantu kalau ada lelah tu. Dan sekarang dah tak selalu sangat sakit. Imun dah makin kuat agaknya. Jadi saya nak teruskanlah ambil suplemen ni.”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA SELENIUM 3

  1. Marian Jazlen

    selain shampoo Dr R, produk ni pun saya amalkan..skrg rambut saya dah tak gugur..Worth it!! Save budget set ni!

  2. Rezlan Abdullah

    saya beli dua botoldulu, skrg syukur sangat set combo 3 ni ada…produk ni betul2 baik untuk dalaman, mak saya amalkan produk ni.

  3. Nurafikah Ramdan

    selepas saya buat rawatan pelangsingan saya jaga makan..saya amalkan produk ni, badan saya maintain je. nak makan apa2 pun xde masalah sbb selenium aktif membakar lemak..

  4. Najwa

    selenium ni memang terbaik, saya belikan untuk ayah kat kampung..ayah sampai sekrg amalkan..skrg saya trus beli set combo 3..

  5. Hamsah Ahmad

    Alhamdulillah, set combo ni betul2 memudahkan saya untuk keep going makan selenium..produk ni sesuai sangat bagi y selalu rasa lelah..tq Marissa

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart