Selected:

MARISSA SKIN REPAIR & TREATMENT MOISTURISER

RM150.00

MARISSA SKIN REPAIR & TREATMENT MOISTURISER

RM150.00

Category

Description

Baiki semula kulit wajah supaya nampak cantik sempurna dengan Marissa Skin Repair.

Kebaikan Marissa Skin Repair:

1) Mengandungi vitamin dan mineral semulajadi untuk kulit
2) Mencerahkan dan melembapkan kulit
3) Merawat jerawat dan parut serta melicinkan kulit
4) Memudakan sel wajah
5) Mengaktifkan pengeluaran kolagen
6) Merawat kedutan
7) Menjadikan wajah tampak lembut dan berseri
8) Menambahkan kecantikan solekan
9) Menghilang bintik hitam dan mencegah noda hitam
10) Rawatan kulit sensitive dan kering

Dan jangan bimbang. Produk kami tidak mengandungi bahan berbahaya mahupun bahan yang diragui status halalnya.

TESTIMONI

Sharifah

“Marissa skin repair ni sangat membantu kulit saya sebab kulit muka saya sangat kering”

Nadia

“Jerawat saya slow-slow mengecut dan parut saya semakin pudar”

 

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

5 reviews for MARISSA SKIN REPAIR & TREATMENT MOISTURISER

  1. Jieha

    Bintik-bintik hitam yg ada dkt muka i dah pudar, thankyou marissa!

  2. Feeya

    Kulit muka saya dah tak kering sejak pakai Skin Repair & Treatment ni

  3. nana

    bila dh nk masuk umur 30-an ni..kedut2 kat muka dh nmpk dh..alhamdulillah sejak try Marissa Skin & Repair ni..kedut kt muka n garis2 halus tu dh berkurang

  4. hidayah

    saya suka pakai mekap..bila pakai mekap, rse sng je nk blend..mekap pon xcrack 🙂

  5. alya

    parut dkt kulit muka saya dh kurang muka pon rse lembap je mcm remaja dulu..hehe

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart