Selected:

MARISSA WHITE GLUTATHIONE 2

RM300.00

MARISSA WHITE GLUTATHIONE 2

RM300.00

Description

APA YANG BEST DENGAN SET COMBO NI?

Anda boleh dapatkan kebaikan yang sama dengan kuantiti yang lebih banyak dan harga yang lebih murah!

Dapat FREE SHIPPING pulak tu!!!

Marissa Aesthetic memperkenalkan Marissa White Glutathione.

Dengan MARISSA White Glutathione ia akan menjadikan kulit anda putih, bersih dan mulus. Jerawat dan parut hodoh pada wajah bakal hilang dalam 2 minggu sahaja.

Ambil 1 biji semasa perut kosong, 1 kali sehari.

Glutathione merupakan satu-satunya antioksidan yang terdapat dalam sel, ia mempunyai banyak manfaat. Antaranya:

JERAWAT DAN PARUT HILANG DALAM 2 MINGGU

Formula khas dan di uji secara klinikal, Marissa White Glutathione memberikan kesan tindakbalas yang pantas menjadikan wajah anda kembali putih, bersih dan mulus, licin tanpa parut dan jerawat. Ia juga membantu menegangkan kulit, mengelakkan kanser terutama kanser hati dan juga menguatkan sistem imun.

HANYA SEBIJI SEHARI
Mahukan kulit yang cerah dan licin secepat mungkin! Hanya pengambilan Marissa Glutathione yang konsisten, sebiji sehari sewaktu perut kosong. Dan lihat sendiri hasilnya, kulit makin cerah dan licin, parut dan jeragat makin pudar, jerawat juga makin mengecut.

100% SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Marissa White Glutathione memastikan kandungannya diperbuat dari bahan organik dan bebas bahan kimia, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

99.99% KEPUASAN PENGGUNA
Hampir kesemua pengguna Marissa White Glutathione ini sangat berpuas hati dengan mutu produk dan kesan positif yang diterima.
MARISSA Wahite Glutathione di luluskan oleh KKM, diyakini halal (diperbuat dari bahan organik) dan dijamin keberkesanannya.

 

TESTIMONI PENGGUNA

CIK NAZEERA ESA

“Sejak dua bulan saya mengamalkan Glutathione ni, saya dah nampak perubahannya. Wajah saya nampak lebih cerah. Jerawat saya pun dah nampak kurang berbanding sebelum saya guna produk ni. Tq Marissa.”

PUAN SAHARA SAMAD

“Saya ni jenis kulit sensitif, jadi memang susahlah nak cari produk yang sesuai untuk saya terutama untuk produk yang merawat masalah jerawat. Tapi sejak pakai Gluta ni memang kulit saya tak ada effect yang negatif. Jerawat dan parut jerawat pun dah semakin berkurang.”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for MARISSA WHITE GLUTATHIONE 2

  1. ima

    jerawat saya dh kering n mkin berkurang

  2. nurin

    kulit saya jd cerah n putih gebu lepas consume glutha ni. sgt recommended!

  3. umairah

    jerawat saya dh kurang parut pon dh pudar

  4. jun

    fall in love sgt dgn produk ni…sbulan sye consume..nmpk perubahan pd kulit saya

  5. aina

    baru cuba sebotol, dah nmpk perubahan pd kulit

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart