MARISSA WHITE GLUTATHIONE - Berkesan Melawan Penuaan

RM150.00

SKU M-H-1 Categories ,

Description

KEBAIKAN GLUTATHIONE

  • Memudarkan jeragat dan garisan halus

  • Bertindak sebagai agen anti-penuaan

  • Bertindak sebagai agen anti-pigmentasi

  • Antioksidan terbaik untuk badan

  • Boleh meningkatkan tahap kebolehan kognitif

  • Meningkatkan kejelitaan dan sekatakan tona kulit

Memperkenalkan Marissa White Glutathione.

GSH adalah protein semula jadi yang melindungi setiap sel, tisu dan organ daripada sebarang radikal bebas, toksin dan penyakit. Ia mengandungi tiga asid amino penting: asid glutamik, sistein dan glisin. Bersama-sama, ketiga-tiga ini dapat membantu untuk membaiki kerosakan sel: kerosakan yang disebabkan oleh radiasi, pencemaran, tekanan, jangkitan dan sebagainya.

Dalam badan, glutathione dihasilkan di dalam hati, ia memainkan peranan signifikan dalam proses metabolisme sel. Ia juga bertanggungjawab untuk memastikan imun berfungsi secara normal dan membantu untuk mendetoksifikasikan badan serta darah. Walaupun anda mungkin tidak pernah mengetahui tentang kewujudan glutathione, namun menurut lebih daripada 90,000 artikel saintifik, GSH adalah satu antioksidan terpenting untuk menjamin kesihatan tubuh badan anda. Malah, sesetengah pakar mempercayai ia sama penting seperti oksigen, makanan dan air – sekurang-kurangnya pada peringkat selular.

Anda mungkin tidak tahu, tetapi terdapat satu antioksidan tersembunyi yang sebenarnya berkeliaran di dalam badan anda. Malah, ia sebenarnya berada di dalam setiap sel-sel badan, Glutathione memberi kesan  terbesar ke atas kestabilan kesihatan anda – berat badan dan  kesihatan anda secara keseluruhan.

Ia memulihkan keletihan kronik, meningkatkan sistem imun dan juga melawan pembiakan kanser.

 

JERAWAT DAN PARUT HILANG DALAM 2 MINGGU

MARISSA White Glutathione menjadikan kulit anda putih, bersih dan mulus. Jerawat dan parut  pada wajah bakal hilang dalam 2 minggu sahaja.

Formula khas dan di uji secara klinikal, Marissa White Glutathione memberikan kesan tindakbalas yang pantas menjadikan wajah anda kembali putih, bersih dan mulus, licin tanpa parut dan jerawat. Ia juga membantu menegangkan kulit, mengelakkan kanser terutama kanser hati dan juga menguatkan sistem imun.

Mahukan kulit yang cerah dan licin secepat mungkin! Hanya pengambilan Marissa Glutathione yang konsisten, sebiji sehari sewaktu perut kosong. Dan lihat sendiri hasilnya, kulit makin cerah dan licin, parut dan jeragat makin pudar, jerawat juga makin mengecut.

 

100% SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

Tidak seperti produk lain di pasaran, Marissa White Glutathione memastikan kandungannya diperbuat dari bahan organik dan bebas bahan kimia, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

 

99.99% KEPUASAN PENGGUNA

Hampir kesemua pengguna Marissa White Glutathione ini sangat berpuas hati dengan mutu produk dan kesan positif yang diterima.

MARISSA Wahite Glutathione di luluskan oleh KKM, diyakini halal (diperbuat daribahan organik) dan dijamin keberkesanannya.

 

CARA PENGGUNAAN

Ambil 1 biji semasa perut kosong, 1 kali sehari.

1 botol mengandungi 30 tablet, tahan sebulan.

 

TESTIMONI

 

 

 

5 reviews for MARISSA WHITE GLUTATHIONE – Berkesan Melawan Penuaan

  1. Haida

    Tona kulit saya sekata dan makin cerah, baru pakai seminggu lebih. Lepas ni saya nak amik set combo pulak! 😚

  2. alina

    jerawat muka ni kalau dah tumbuh sebesar batu kt kolam ikan tu..nakkeluar g keje pon malusbb kawan duk tegur..nasib ade gluta ni..cepat je jerawat tu kecut..macehh gluta marissa 🙂

  3. alyanee

    lepas makan gluta ni parut muka saya dh kurang dah xketara sgt..highly recommended

  4. Narisha

    sy mkn satu botol gluta ni pn terus nampak perubahan! kulit makin cerah dan muda sy terus order set combo untk gluta ni .

  5. Oliviana

    muka saya dulu banyak sangat jerawat, bila dah makan gluta jerawat makin lama makin kurg.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.