Selected:

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK

RM180.00 RM150.00

Sale!

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK

RM180.00 RM150.00

SKU M-H-24 Category

Description

Anda ingin mengekalkan keremajaan dan memutihkan kulit supaya kelihatan lebih berseri?

Memperkenalkan Marissa Young Collagen Drink!

Kelebihan :

  1. Anti Penuaan
  2. Memutihkan
  3. Mencerahkan Kulit
  4. Merangsang Saraf & Memperbaiki Sistem Perjalanan Darah

Peranan khusus dalam mencantikan payudara wanita

  1. Membantu pengumpulan molekul lemak di dada untuk meningkatkan kepadatan payudara
  2. Penyerapan nutrisi yang cepat oleh payudara menjadikannya lebih besar dan kuat
  3. Menambah baik pemuliharaan payudara menjadikannya lebih anjal dan cerah sekata

Manfaat untuk kesihatan :

  1. Membantu membersihkan kolon dan membuang kolesterol serta toksin secara semulajadi
  2. Merangsang saraf-saraf, mengawal tekanan darah dan membaiki sistwm pengaliran darah
  3. Membantu badan membunuh unsur radikal bebas dalam badan yang menyebabkan proses pengoksidaan
  4. Mencegah dan merawat kulit yang kusam kesan daripada proses penuaan
  5. Mengurangkan kedut-kedut pada wajah, membaiki dan menutup garisan di dahi dan merawat masalah lebam dibawah mata
  6. Memutih dan mencerahkan kulit secara sekata, menghilangkan kesan-kesan parut dan melangsingkan perut
  7. Mengecilkan pori muka dan membantu melembabkan kulit, kulit jadi tegang, bersinar dan anjal
  8. Meningkatkan system imunisasi dan daya ketahanan badan serta menyuburkan dan menyihatkan buah pinggang
  9. Meningkatkan tenaga dalaman, libido dan stamina
  10. Menguatkan tulang dan tendon, sangat efektif merawat masalah sakit sendi

Cara penggunaan:-

Ambil 1 ½ sudu sehari dengan 150ml air selepas sarapan pagi dan sebelum tidur.

Dan yang penting sekali…

  1. Produk kami telah diiktiraf oleh JAKIM
  2. Produk ini diformulasikan sendiri oleh Dr. Rushmini Maris
  3. Tiada bahan yang boleh memberikan kesan sampingan

Hebatkan? Satu produk, boleh dapat banyak manfaat! Kalau tertarik, bolehlah order di sini.

TESTIMONI

PUAN ASIAH HARON (49)

“thank you marissa young.sejak amalkan marissa young kulit saya kelihatan lebih halus dan awet muda. bertepatan dengan nama nya marissa young berjaya menjadikan Sel kulit saya kembali muda dan halus. setelah minum selama 4 bulan teman teman saya mula tegur dan bila saya ambik gambar saya pun nampak garisan pada wajah saya yg jatuh kembali tegang”

PUAN FANTASIA PAMSUS (50)

“Sejak guna ni memang kulit dah tak kusam macam dulu. Rasalah berseri sikit. Ada improvement. Kolesterol pun dah tak tinggi lagi. Kali kedua datang ke Marissa Aesthetic beli dua botol terus.”

CIK MAREESA ADNAN

“Saya kalau ke Marissa hujung bulan mesti beli collagen drink dengan hitfibre dia. Dua-dua produk memuaskan hati. Tq marissa. Will purchase again.”

CIK SHAHEIDA HASNAN

“Dah tiga bulan pakai marissa collagen drink ni. Alhamdulillah perut dah kempis sikit. Paling happy bila tona muka dah sekata. Taklah rasa insecure sangat kalau keluar tak pakai mekap.”

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

5 reviews for MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK

  1. syafiza

    pori-pori saya dh mula mengecil dan parut jerawat juga dh berkurang..terima kasih marissa young

  2. nana

    kulit saya rasa tegang dan anjal bila mnum produk ni..banyak perubahan pd kulit saya..

  3. mimi

    banyak perubahan yg berlaku pada kulit dan juga otot sye..sye dh xsakit kaki kalau sllu berdiri lama

  4. nurul

    sejak consume produk ni sebanyak 2 botol, alhamdulillah kulit saya dh semakin cerah 🙂

  5. syafira

    suka sangat dengan Marissa young ni, kulit saya nampak berseri je. Banyak org tegur akan perubahan kulit saya.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart