Selected:

MARISSA YOUNG PLUS

RM150.00

MARISSA YOUNG PLUS

RM150.00

SKU M-H-71 Category

Description

Anda ingin mengekalkan keremajaan dan memutihkan kulit supaya kelihatan lebih berseri?
Memperkenalkan Marissa Young Plus…

Antara kelebihan Marissa Young Plus iaitu :

  1. Anti Penuaan
  2. Memutihkan
  3. Mencerahkan Kulit
  4. Menambahkan Tenaga
  5. Merangsang Saraf & Memperbaiki Sistem Perjalanan Darah

Manfaat untuk kesihatan :

  1. Membantu membersihkan kolon dan membuang kolesterol serta toksin secara semulajadi
  2. Merangsang saraf-saraf, mengawal tekanan darah dan membaiki sistem pengaliran darah
  3. Membantu badan membunuh unsur radikal bebas dalam badan yang menyebabkan proses pengoksidaan
  4. Mencegah dan merawat kulit yang kusam kesan daripada proses penuaan
  5. Mengurangkan kedut-kedut pada wajah, membaiki dan menutup garisan di dahi dan merawat masalah lebam dibawah mata.
  6. Memutih dan mencerahkan kulit secara sekata, menghilangkan kesan-kesan parut dan melangsingkan perut.
  7. Mengecilkan pori muka dan membantu melembabkan kulit, kulit jadi tegang, bersinar dan anjal
  8. Meningkatkan system imunisasi dan daya ketahanan badan serta menyuburkan dan menyihatkan buah pinggang
  9. Meningkatkan tenaga dalaman, libido dan stamina
  10. Menguatkan tulang dan tendon, sangat efektif merawat masalah sakit sendi

Dan yang penting sekali…

  1.  Produk kami telah diiktiraf oleh JAKIM
  2.  Produk ini diformulasikan sendiri oleh Dr. Rushmini Maris
  3.  Tiada bahan yang boleh memberikan kesan sampingan

 Cara penggunaan:-

 Ambil 1 ½ sudu sehari dengan 150ml air selepas sarapan pagi dan sebelum tidur.

Hebatkan? Satu produk, boleh dapat banyak manfaat! Kalau tertarik, bolehlah order di sini segera!

TESTIMONI

ENCIK HAFEEZUL ADHA

“Bila consume produk ni, saya dah tak rasa cepat penat macam selalu. So energetic sikit kalau di tempat kerja.”

CIK KARMILA MADEERA

“Mula try produk ni untuk cerahkan kulit muka ni sebab tona tak sekata. Lambat sikit tapi ada perbezaan dari sebelum guna. Dark circle pun makin kurang kesan dia.  Good product.”

PUAN ASIAH HARON (49)

“thank you marissa young.sejak amalkan marissa young kulit saya kelihatan lebih halus dan awet muda. bertepatan dengan nama nya marissa young plus berjaya menjadikan sel kulit saya kembali muda dan halus. setelah minum selama 4 bulan kawan-kawan saya mula tegur dan bila saya ambik gambar saya pun nampak garisan pada wajah saya yg jatuh kembali tegang”

PUAN FANTASIA PAMSUS (50)

“Sejak guna ni memang kulit dah tak kusam macam dulu. Rasalah berseri sikit. Ada improvement. Kolesterol pun dah tak tinggi lagi. Kali kedua datang ke Marissa Aesthetic beli dua botol terus.”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

6 reviews for MARISSA YOUNG PLUS

  1. Nabilah

    i sgt suka marissa young ni . it helps me to boost up my energy esp for business woman like me yg byk kena travel dan jumpa client . tq doc !

  2. fifi

    saya amalkan marissa young ni untuk detox badan saya, rasa dia sedap dan tak manis sangat hehehe terima kasih Marissa!!!

  3. hanis

    produk ni memang berkesan sangat2…kawan2 ckp muka dh nmpk mkin berseri dh xkusam mcm sbelum ni hehe 🙂

  4. shima

    sejak consume marissa young badan dah xlenguh dan lesu dh..rse energetik sgt. marissa young is recommended 🙂

  5. wong chun yi

    This product is very awesome..it helps me a lot when I am doing my work I feel so energetic

  6. rara

    kulit saya makin putih lepas makan marissa young ni

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart