Selected:

SKIN SOOTHING MIST 10X

RM750.00

SKIN SOOTHING MIST 10X

RM750.00

Category

Description

SKIN SOOTHING MIST mengandungi CYNANCHUM ATRATUM EXTRACT yang sangat BAGUS untuk membantu merawat radang kulit.

BAGAIMANA SKIN SOOTHING MIST MEMBANTU MENYEMBUHKAN LUKA?

  1. Meningkatkan angiogenesis dan kehadiran salur darah halus.
  2. Meningkatkan imuniti kulit.
  3. Menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru.

KEGUNAAN LAIN SKIN SOOTHING MIST

1.Skin soothing Mist sesuai untuk mereka yang mengalami masalah kulit seperti ekzema & ruam.

2. Skin Soothing Mist juga boleh digunakan untuk kecantikkan. Ianya boleh membantu mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat.

3. Skin Soothing Mist sesuai untuk mengatasi masalah kelemumur dan kulit kepala kering dan gatal.

 

TESTIMONI

“Luka jatuh motor sembuh cepat tak sampai 1 minggu. Spray je pada luka. Luka akan kering dan menyembuh.” – Fatihah

“Sebelum ni spray dekat jerawat saya je, tak sangka boleh guna untuk rawat ruam lampin. Saya spray dekat celah paha anak saya, alhamdulillah dah kurang ruamnya. Berbaloi sangat sebab banyak kelebihan”- Shida

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

 

 

 

6 reviews for SKIN SOOTHING MIST 10X

  1. Saripah

    dah masuk 5 botol saya pakai nano spray ni, memang berkesan..set combo ni best, tak perlu nak order sebotol je lagi lepas ni..

  2. Syarmila

    dulu saya pakai semasa ada jerawat, dan memang berkesan. sekrg jerawat dah xde tapi still keep going pkai, kesannya wajah nmpk sihat dan berseri je.

  3. Zarina

    sekarang saya dah xperlu risau kalau jerawat muncul, spray je confirm hilang.. produk ni memang terbaik.

  4. Azmi

    Lepas pakai nano beauty water spray jerawat dah tiada lagi dan bekas parut jerawat pun hilang. saya bertambah yakin skrg lau nak berhadapan dgn customer..Tq Marissa

  5. Syamimi

    sekarang saya dah xperlu risau kalau jerawat muncul, spray je confirm hilang.. produk ni memang terbaik.

  6. Safira

    Kulit saya pun kini bertambah licin dan sihat. Ramai yang minta saya orderkan. herm nasib baik ada combo ni.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart