Selected:

NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY

RM100.00

NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY

RM100.00

SKU M-H-30 Categories ,

Description

SPRAY SPRAY HILANG JERAWAT! MARISSA NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY INI MAMPU MENGHILANGKAN MASALAH JERAWAT ANDA!

a) Keringkan dan hilangkan jerawat dalam masa yang singkat
b) Dapat mengelakkan alergik daripada menjadi lebih teruk
c) Menyegarkan wajah
d) Menghilangkan ulcer
e) Boleh minum untuk tujuan kesihatan
f) 
Boleh mengurangkan masalah keguguran rambut

TESTIMONI

KHALISA

“Jerawat dah semakin berkurang sejak saja amalkan pakai nano spray ni especially sebelum tidur.”

ASYIQIN ZAHRI

“Saya try pakai spray ni untuk sebulan. Jerawat nampak kurang dan saya pernah cuba untul ulcer dalam mulut. Tak sangka memang betul-betul berkesan, sebab masa saya pergi ke Marissa, konsultan dia kata air ni memang multipurpose.”

AZILAH

“Lepas pakai nano beauty water spray jerawat dah tiada lagi dan bekas parut jerawat pun hilang. Kulit saya pun bertambah licin. Ramai yang puji dan nak tahu saya pakai produk apa sekarang ini”

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

 

MARISSA AESTHETIC – MARISSA NANO SILVER WATER SPRAY

“Rasa rendah diri jerawat penuh di muka?”“Kini anda tidak lagi perlu merasa rendah diri..SPRAY SPRAY HILANG JERAWAT! marissa beauty water ini mampu menghilangkan jerawat anda! hati bunga-bunga bila tengok kulit makin sihat dan nampak cantik. bye bye jerawat.awak bukan bestfriend saya lagi!!.a) Keringkan dan hilangkan jerawat dalam masa yang singkat b) Dapat mengelakkan allergic daripada menjadi lebih teruk c) segar kan mukad) hilangkan ulcer e) Boleh minum untuk tujuan kesihatanf) senang di bawa merata tempatg) Boleh mengurangkan masalah keguguran rambut.YA ! SAYA MAHUKAN PEMBELIAN SECARA ONLINE . BERIKAN SAYA DISKAUN DAN HADIAH MISTERI DARI MARISSA TAIP “ PM” SEKARANG

Posted by Marissa Aesthetic Kuala Lumpur on Jumaat, 24 Ogos 2018

3 reviews for NANO SILVER BEAUTY WATER SPRAY

  1. kamilah

    Saya tak menyesal beli NANO SPRAY, banyak kelebihan yang ada dan sangat selamat untuk disembur walaupun dalam mulut..

  2. Danisa

    This Nano Silver Spray is totally awesome. Refreshing, smooth and no smell. Thanks for introducing this product to me!!

  3. Hanan Syakira

    Sangat sesuai dgn kulit muka saya, jerawat dah kecut dan hilang

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart