Selected:

PAKEJ PERCUBAAN MARISSA SLIMWAY

RM850.00

PAKEJ PERCUBAAN MARISSA SLIMWAY

RM850.00

SKU M-SW-01 Categories ,

Description

Letih mencuba produk dan rawatan pelangsingan tapi tak berkesan? Program Slimway membantu membuka pintu sel lemak dengan cara yang betul melalui sistem dan suplimen yang diformulasikan khas.

Pakej Percubaan 30 Hari Marissa Slimway

Pakej percubaan ini terdiri dari:

  • Keahlian Slimway selama 30 hari
  • Penggunaan sistem Marissa Tracker untuk mengawasi berat badan
  • Penggunaan sistem email pintar yang berupa peringatan dan arahan
  • Produk dan suplemen Marissa Slimway:
    • Marissa D-Magnesium
    • Marissa Selenium
    • Marissa Young Plus
    • Marissa Hit Fibre
    • Marissa Metabolik Booster

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Klik butang Add To Cart untuk mulakan sekarang!

TESTIMONI 

PUAN AZIRA SAADA

“Saya ke Marissa Aesthetic untuk slimming program. Dan sejak saya amalkan produk ni, berat badan saya berkurang, selera makan pun dah boleh control. Produk yang ada dalam set ni memang efficientlah. Tak sampai sebulan dah boleh nampak beza dia.”

PUAN AZRINA NAZAMI

“Sejak lahirkan anak kedua, berat badan memang mendadak naik. Cuba diet pun tak jalan juga. jadi saya decide nak cuba marissa slimway. Alhamdulillah la sekarang berat badan saya dah jauh berkurang daripada bulan pertama saya consume produk-produk ni. Tq sangat marissa.”

ENCIK NASRI ABDULLAH

“Saya dah lama cuba diet tapi tak turun-turun. Lepas jumpa konsultan dan amalkan pengambilan produk ni, saya dah turun 4kg. Memangs aya puas hatilah.”

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

6 reviews for PAKEJ PERCUBAAN MARISSA SLIMWAY

  1. Mior

    Sejak saya amalkan set combo ni, berat badan saya makin berkurangan. Badan saya rasa bertenaga je.

  2. Hamid

    Berat badan saya turun 2 kg dalam masa seminggu, saya sangat terkejut sebab tak jangka berat saya akan turun

  3. Pn Razmina

    I ada masalah berat badan asyik lesu bila di tempat kerja. slepas amalkan set combo yg di suggest oleh pakar aesthetic Marissa sy dh dpt bentuk badan yg ideal dan bertenaga stiap hari, very reccomended

  4. Rohani

    set ni sangat2 berbaloi ! worth to buy ! i lost 5 kg within 2 months thank you Dr 😀

  5. Vanishda

    I dah 2 kali repeat set combo ni badan makin kurus dan cerah.. set ni sgt berbaloi dgn harga . tq doc!

  6. lisa

    set combo ni memang berbaloi..selain nk kurus, muka saya pon dh mkin lembap n xkusam dah..ptg pon msih bertenaga lg..biasanya kalau ptg,mood nk keje tu dh ke laut hehe

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart