Selected:

SET COMBO 2 SHAMPOO & SELENIUM

RM280.00

SET COMBO 2 SHAMPOO & SELENIUM

RM280.00

SKU M-H-88 Category

Description

Set Combo 2 merangkumi

  1. Shampoo Anti Hair fall & Scalp Shampoo
  2. Selenium

FUNGSI MARISSA SELENIUM

  1. Sahabat Baik wanita
  2. Sebagai anti oksidan yang paling baik
  3. Mempercepat proses pembakaran lemak
  4. Melancarkan sistem detox dalam badan

MARISSA AESTHETIC – MARISSA SELENIUM…

MANFAAT SELENIUM 😚Pernahkah anda mendengar tentang selenium? Mungkin ada orang-orang yang telah dan tidak pernah ada. Selenium atau yang mempunyai simbol kimia "Se" adalah satu jenis mineral yang mikronutrien. Apakah mikronutrien? Micronutrient adalah sejenis nutrien yang hanya diperlukan sedikit oleh badan kita sehari, tetapi juga mempunyai banyak peranan untuk kesihatan kita. Jadi pada hakikatnya, walaupun bilangan ini kecil tetapi faedahnya sangat banyakTerdapat banyak kebaikan SELENIUM untuk perempuan dan lelaki 😍 Antaranya :· ❤ Sebagai anti oksida yang paling baik· ❤ Mempercepatkan proses pembakaran lemak· ❤ Melancarkan system detox dalam badan· ❤ Perubatan dan pencegahan kanser prostat· ❤ Menurunkan kadar kolestrol· ❤ Menyihatkan pertumbuhan rambut· ❤ Meningkatkan pertumbuhan rambut· ❤ Pencegahan asma· ❤ Memperbaiki tahap kesuburan

Posted by Dr Rushmini Maris Ismail on Ahad, 11 November 2018

 

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

5 reviews for SET COMBO 2 SHAMPOO & SELENIUM

  1. maznah bahri

    shampoo Dr R serius berkesan dengan kulit kepala saya. Sebelum ni saya ada kelemumur yang kuping-kuping tu. memang teruk la. lepas guna shampoo Dr R dah tak dah kuping-kuping tu. still ada kelemumur tapi nampak la semakin kurang. beli set combo menjimatkan saya.

  2. karmila Gali

    macam tak percaya tau, kelumumur hilang lepas 3 hari. bukan totaly hilang tapi at least berkurang la dari sebelum ni dan sekarang dah satu botol saya pakai. Rambut pon makin sihat je.

  3. Nabiha lastri

    ok lah not bad, memang nak cuba pon selenium ni. Saya sebenarnya dah lama juga cuba shampoo marissa. nice scent i like it. Selenium ni baru je nak cuba2, so kira tak rugi lah saya beli set combo terus.

  4. Samsiah

    selenium buat saya rasa tak lelah sangat dah skrg..tq Marissa

  5. ija

    Dulu rambut saya banyak gugur. Skrg gugur tu dah kurang da. Shampoo Dr R bkesan sangat.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart