Selected:

SET COMBO DR R MAGNETIC MASK

RM250.00

SET COMBO DR R MAGNETIC MASK

RM250.00

SKU M-DRM-06 Categories , ,

Description

Selama ini, muka saya tak ada masalah jerawat. Tapi tetap saya tak pernah jadi flawless sebab ada whitehead dekat muka. Dekat T-zone yang memang banyak sangat. Kalau nak mekap nampak smooth, memang sebelum tu nak kena pakai nose strip dulu, biar keluar semua whitehead. Berair jugalah mata setiap kali nak tarik tu. Tapi nak buat macam mana, orang kata “beauty is pain”. So, kita tahan sajalah.

Tapi sekarang dah tak payah perit-perit muka sampai berair mata nak buang whitehead. Sejak saya dah jumpa satu produk ni, memang happy je tiap kali nak buang whitehead. Tak sakit, tapi whitehead still clear. Memang puas hati! Kalau semua nak tahu, saya guna produk dari Marissa Aesthetic, Dr. R Magnetic Magic Mask. Kira produk peel off mask lah ni.

KLIK NAMA CONSULTANT KAMI UNTUK WHATSAPP

MAHES

AIN

WATI

WAHIDA

SUZI

AIDA

DILA

6 reviews for SET COMBO DR R MAGNETIC MASK

  1. Joydeline Joshua

    mula-mula pakai mask ni sakit muka saya time nak cabut tapi y bestnya white head xde langsung tau..skrg saya beli set combo jimat kos, boleh share2 dengan kawan..

  2. Melda

    best giler produk ni, hidung i bersih je sejak pakai mask ni..

  3. Haslinda Azman

    mak saya suka pakai mask ni, dia kata lepas pakai muka berseri-seri sbb kotoran semua melekat kat mask ni..highly reommended!!

  4. Haslina Hassan

    serius produk ni berkesan..tq marissa

  5. anis

    saya ada masalah whitehead yg banyak..lagi2 dekat bahagian hidung..lps pkai Dr R magnetic mask, rse selesa sgt n licin je rase

  6. Azlina Aziz

    yeah , ada set combo!! tq marissa..boleh save budget dah la jimat post.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

×
×

Cart